БАРАВ ДА МЕ ИСКЛУЧАТ ОД АПАРАТИТЕ – ЕМИЛИЈА КЛАРК ОТКРИ ДЕКА ИМАЛА ДВЕ ОПЕРАЦИИ НА МОЗОКОТ