Ангел Димовски-Чауш

Таг
2Вести

СРЕЌЕН СУМ ДЕКА СЕ ВИДОВ СО БЛИСКИ ЛУЃЕ СО КОИ РАСТЕВ, РЕЧЕ ДИМОВСКИ-ЧАУШ НА ИЗЛОЖБАТА ВО РОДНИОТ ВЕЛЕС

ТВОРЕШТВОТО НА СКУЛПТОРОТ АНЃЕЛ ДИМОВСКИ-ЧАУШ НА ИЗЛОЖБА ВО МАНУ