ПО ОПЕРАЦИЈАТА НА МОЗОКОТ УЧЕВ ДА ОДАМ, СЕГА ИЗОДЕВ ПЕТ КИЛОМЕТРИ НА СКОПСКИОТ МАРАТОН, ВЕЛИ ПОП ПЕЈАЧКАТА АНГЕЛА ЗДРАВКОВСКА