Англија

Таг
22Вести

ФИНАЛЕТО НА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО ВО ФУДБАЛ ГО ГЛЕДАЛЕ ПОВЕЌЕ ОД 19 МИЛИОНИ ЛУЃЕ НА БИ-БИ-СИ

ПУБЛИКАТА СИ ОДЕШЕ ОД КОНЦЕРТОТ НА СИНДИ ЛОПЕР ВО АНГЛИЈА, КОЈА ЛОШО ЗВУЧЕШЕ ПОРАДИ ТЕХНИЧКИ ПРОБЛЕМИ

ТРОЈЦА ДЕБИТАНТИ ПОВИКАНИ ВО АНГЛИСКАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА МЕЧОТ СО МАКЕДОНИЈА, БЕЛИНГАМ НЕИЗВЕСЕН

СЕ ПЕНЗИОНИРАВ, ПА ПОЧНАВ ОДНОВО И СТАНАВ СПАСУВАЧ, ВЕЛИ 62-ГОДИШЕН БРИТАНЕЦ

АНГЛИЧАНЕЦ ЗБОРУВА ПОВЕЌЕ ОД 50 ЈАЗИЦИ, МЕЃУ НИВ И МАКЕДОНСКИ

„НАЈСТАРИОТ ПАБ ВО БРИТАНИЈА“ ПРЕСТАНУВА ДА РАБОТИ ПО ПОВЕЌЕ ОД 1.000 ГОДИНИ

ЧЕДАР – АНГЛИСКО СЕЛО КОЕ ГО СОЗДАДЕ НАЈПОПУЛАРНОТО СИРЕЊЕ НА СВЕТОТ, ПА ОСТАНА БЕЗ НЕГО

АНГЛИЧАНЕЦ СПАСИ 20.000 ВИДЕОКАСЕТИ ШТО ТРЕБАЛО ДА ЗАВРШАТ НА ДЕПОНИЈА

АНГЛИЧАНИТЕ ПОВТОРНО СЕ ЖУРКААТ ПО 17 МЕСЕЦИ ОТКАКО НА ПОЛНОЌ СЕ ОТВОРИЈА НОЌНИТЕ КЛУБОВИ

ЕПСКОТО РИВАЛСТВО НА ГЕРМАНИЈА И АНГЛИЈА ЌЕ СЕ ОБНОВИ ДЕНЕСКА НА ЕП