Анхела Понсе

Таг
2Вести

ШПАНКАТА АНХЕЛА ПОНСЕ СТАНА ПРВА ТРАНСРОДОВА ЛИЧНОСТ КОЈА УЧЕСТВУВАЛА НА МИС УНИВЕРЗУМ

ТРАНССЕКСУАЛКА ПРВПАТ ЌЕ СЕ БОРИ ЗА ТИТУЛАТА МИС УНИВЕРЗУМ