Анкара

Таг
3Вести

МАКЕДОНСКИТЕ МУЗИЧАРИ ОД 12 ДО 17 ГОДИНИ ДВАПАТИ ВРАТЕНИ НА БИС НА МАНДОЛИНСКИОТ ФЕСТИВАЛ ВО АНКАРА

МАНДОЛИНСКИОТ ОРКЕСТАР „СКОПЈЕ“ ЌЕ НАСТАПИ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ ВО АНКАРА

СКОПЈЕ ТАНЦОВ ТЕАТАР ЗА ПРВПАТ ВО КОРОНАКРИЗАТА ЌЕ НАСТАПИ ВО СТРАНСТВО