КЕНГУРЧЕТО СЕ ВИКА АРЧИБАЛД ЗА ДА ЛИЧИ НА КРАЛ, ВЕЛАТ ОД СКОПСКАТА ЗООЛОШКА (ФОТОГАЛЕРИЈА)