Аполо

Таг
2Вести

ВО ХЈУСТОН СЕ ЧУВААТ 382 КИЛОГРАМИ КАМЕЊА ДОНЕСЕНИ ОД МЕСЕЧИНАТА И НЕКОИ СЕГА ПРВПАТ ЌЕ СЕ ИСПИТУВААТ

50 ГОДИНИ ОД ПРВИОТ ЛЕТ НА МЕСЕЧИНАТА – АРМСТРОНГ, ОЛДРИН И КОЛИНС ПАТУВАЛЕ 800.000 КМ ВО ПРОСТОР КОЛКУ ПОГОЛЕМ АВТОМОБИЛ