ЛИБАНСКИОТ ВИОЛИНИСТ АРА МАЛИКИЈАН ЌЕ ГИ СВИРИ БОУВИ И ПАГАНИНИ НА КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ ВО ОКТОМВРИ