„ТУРСКИОТ МЕСИ“ АРДА ГУЛЕР СОБОРИ РЕКОРД НА РОНАЛДО НА СВОЈОТ ПРВ МЕЧ НА ЕВРОПСКИТЕ ПРВЕНСТВА