Арда Мустафаоглу

Таг
3Вести

ПИЈАНИСТИТЕ МУСТАФАОГЛУ И ШЕХТМАН ЌЕ ГИ СПОЈАТ КЛАСИЧНАТА МУЗИКА И НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ НА КОНЦЕРТ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

15-ГОДИШНИОТ ПИЈАНИСТ МУСТАФАОГЛУ ПОБЕДИ НА МЕЃУНАРОДЕН НАТПРЕВАР И ДОБИ КОНЦЕРТ ВО АТИНА

НАГРАДА ЗА 15-ГОДИШНИОТ МАКЕДОНСКИ ПИЈАНИСТ МУСТАФАОГЛУ ВО БРИСЕЛ