Археолошки музеј

Таг
5Вести

ИЗЛОЖБАТА НА ПОРТРЕТИ ОД РАФАЕЛО Е УНИКАТНА СРЕДБА СО НЕГОВИ СОВРЕМЕНИЦИ

ИСКЛУЧИТЕЛНИ ПОГРЕБНИ НАОДИ СТАРИ НАД 2.000 ГОДИНИ ОТКРИЕНИ ВО ПРЕСПАНСКО

АРХЕОЛОШКИОТ МУЗЕЈ ОБЈАВИ ВИРТУЕЛНА ТУРА НИЗ ИЗЛОЖБАТА ЗА ТРЕБЕНИШТЕ

АРХЕОЛОШКИ МУЗЕЈ СО ИЗЛОЖБА ЗА ЖИВОТОТ НА ПАЈОНСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ

ЗЛАТНИОТ ЧОВЕК НА КАЗАХСТАН ОД 5. ВЕК П.Н.Е. НА 11 ЈУЛИ ЌЕ СЕ ИЗЛОЖИ ВО СКОПЈЕ