Архитектонски факултет Скопје

Таг
2Вести

ОТВОРЕНИ СМЕ ЗА КРИТИКИ И ПОФАЛБИ – СТУДЕНТИТЕ ПО АРХИТЕКТУРА ГИ ИЗЛОЖИЈА СВОИТЕ ПРОЕКТИ

АРХИТЕКТОНСКИОТ ФАКУЛТЕТ ПО 11. ПАТ ГИ ОТВОРА УЧИЛНИЦИТЕ КАКО ИЗЛОЖБЕН ПРОСТОР