Архитектонски илустрации

Таг
2Вести

ЗОРАН КАРДУЛА НЀ ВРАТИ ВО ЕДНО УБАВО ВРЕМЕ – ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБАТА „АРХИТЕКТОНСКИ ИЛУСТРАЦИИ“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ИЗЛОЖБА НА ЗОРАН КАРДУЛА СО АРХИТЕКТОНСКИ ИЛУСТРАЦИИ НА СПОМЕНИЦИ ВО МУЗЕЈ НА ГРАД СКОПЈЕ