Архив

Таг
2Вести

ДРЖАВНИОТ АРХИВ Ѝ ПОДАРИ ДЕЛА НА ВЕЛЕШКАТА БИБЛИОТЕКА ЗА НОВОТО ИСТОРИСКО КАТЧЕ

ИЗЛОЖБА НА СТАРИ ФОТОГРАФИИ ОД СЕКОЈДНЕВНИОТ ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА И БУГАРИЈА ВО МУЗЕЈОТ НА РСМ