Арктички Круг

Таг
2Вести

АРКТИК ПОГОДЕН ОД НАЈВИСОКИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВО ИСТОРИЈАТА, ИЗМЕРЕНИ 38 СТЕПЕНИ