Арт поинт гумно

Таг
2Вести

СТРОЈНИЦИТЕ ОД СЛОЕШТИЦА ИМ НАОЃААТ ПАРТНЕРИ НА НАШИТЕ СВЕТСКИ ГОСТИ НА УМЕТНИЧКАТА КОЛОНИЈА, ВЕЛАТ ИРЕНА И СЕРГЕЈ АНДРЕЕВСКИ

ПО БИТОЛА, РЕТРОСПЕКТИВАТА НА ДЕЛА ОД УМЕТНИЧКАТА КОЛОНИЈА „АРТ ПОИНТ ГУМНО“ ДОАЃА И ВО СКОПЈЕ