Асгар Фархади

Таг
3Вести

ПСИХОЛОШКИОТ ТРИЛЕР „СИТЕ ЗНААТ“ СО КРУЗ И БАРДЕМ ВО СКОПСКИТЕ КИНА

ПОБЕДНИКОТ НА КАНСКИ ФЕСТИВАЛ И НОВИОТ ФИЛМ НА ФАРХАДИ ВЕЧЕРВА НА СИНЕДЕЈС

ФИЛМОТ НА ФАРХАДИ СО КРУЗ И БАРДЕМ ГО ОТВОРА КАН