АстраЗенека

Таг
2Вести

И МАКЕДОНИЈА ГО ОГРАНИЧИ ВАКЦИНИРАЊЕТО СО „АСТРАЗЕНЕКА“ НА ЛИЦАТА НАД 60 ГОДИНИ

МАКЕДОНИЈА ДОБИ 24.000 ВАКЦИНИ „АСТРАЗЕНЕКА“, СО ШТО КОНЕЧНО ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОШИРИ ИМУНИЗАЦИЈАТА ПРОТИВ КОВИД-19