астронаути

Таг
5Вести

НАУЧНИЦИТЕ ЈА УСОВРШУВААТ ДОЛНАТА ОБЛЕКА НА АСТРОНАУТИТЕ ЗА ПОДОЛГО ДА БИДЕ ЧИСТА

60 ГОДИНИ ОД ИСТОРИСКИОТ ЛЕТ НА ГАГАРИН, ВСЕЛЕНАТА ОСТАНУВА РЕТКО ПОДРАЧЈЕ КАДЕ САД И РУСИЈА СОРАБОТУВААТ

ДЕВЕТ ЖЕНИ МЕЃУ АСТРОНАУТИТЕ НА НАСА КОИ ЌЕ ПАТУВААТ НА МЕСЕЧИНАТА ОД 2024

БОЛТ РЕКЛАМИРА ШАМПАЊ ЗА АСТРОНАУТИ И ЗА ТУРИСТИ ВО ВСЕЛЕНАТА