АВТОРИТЕ НА „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ДОБИЈА ПОКАНА ЗА ЧЛЕНСТВО ВО АМЕРИКАНСКАТА АКАДЕМИЈА ЗА ФИЛМ