Атлантски Океан

Таг
3Вести

ПЕПЕРУТКИТЕ ЛАЖЕН АДМИРАЛ ЛЕТААТ 4.200 КИЛОМЕТРИ ПРЕКУ АТЛАНТСКИ ОКЕАН БЕЗ ДА ЗАПРАТ

12 НОВИ ВИДОВИ ОТКРИЕНИ ВО ДЛАБОЧИНИТЕ НА АТЛАНТСКИОТ ОКЕАН

МЕДУЗА ГОЛЕМА КОЛКУ ЧОВЕК СНИМЕНА ПОКРАЈ БРЕГОТ НА БРИТАНИЈА