ПРВА ПЛОЧА СО МАКЕДОНСКА МУЗИКА ВО ЖИВО ПО „ЛЕБ И СОЛ“ ОД 1982, „КРАЈ ВАРДАРОТ СЕСИИ ВО АУДИОКУЛТУРА“, ЌЕ СЕ ПРОМОВИРА В САБОТА