„ОХО“ ДОБИ 50 ИЛЈАДИ ЕВРА НА ФЕСТИВАЛ ВО ШПАНИЈА ЗА РАЗВОЈ НА ТВ-СЕРИЈАТА „АВАНТУРИТЕ НА ЕДНА ТУРБОФОЛК ПРИНЦЕЗА“