Аватар 2

Таг
3Вести

„АВАТАР 2“ ЗАРАБОТИ МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ ЗА САМО 14 ДЕНА

„АВАТАР 2“ НЕ ГИ ИСПОЛНИ ОЧЕКУВАЊАТА, ВО ПРВИОТ ВИКЕНД ЗАРАБОТИ „САМО“ 435 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

„АВАТАР 2“ КОНЕЧНО ЈА ИМАШЕ СВЕТСКАТА ПРЕМИЕРА, 13 ГОДИНИ ПО ПРВИОТ ФИЛМ