авенија

Таг
2Вести

АВЕНИЈАТА 9 ЈУЛИ ВО БУЕНОС АИРЕС Е НАЈШИРОКАТА УЛИЦА НА СВЕТОТ, НА НЕКОИ МЕСТА ИМА 14 ЛЕНТИ

ПАРИЗ САКА ДА ГО ВРАТИ СТАРИОТ СЈАЈ НА ЕЛИСЕЈСКИ ПОЛИЊА СО ПРОЕКТ ОД 250 МИЛИОНИ ЕВРА