Авганистан

Таг
3Вести

КАТАР ИЗВЛЕЧЕ ДЕВЕТ МЛАДИ РОБОТИЧАРКИ ОД КАБУЛ ЗА ДА МОЖАТ ДА ГО ПРОДОЛЖАТ ОБРАЗОВАНИЕТО

АВГАНИСТАНСКАТА МЛАДИНА САКА ДА ЈА ПРЕПОЗНАВААТ ПО МОДА, НЕ ПО ВОЈНА

ШВЕДСКИ УМЕТНИЦИ СО ИНСТАЛАЦИЈА ОД 17.000 ДЕЛА СЕ БОРАТ ПРОТИВ ДЕПОРТАЦИЈА НА 17.000 МИГРАНТИ