автоиндустрија

Таг
3Вести

КОРОНАВИРУСОТ ЈА ЗАПРЕ РЕЧИСИ ЦЕЛАТА АВТОИНДУСТРИЈА ВО ЕВРОПА

ТУРЦИЈА ВЛОЖУВА 3,3 МИЛИЈАРДИ ЕВРА ВО СОПСТВЕНИ ЕЛЕКТРИЧНИ АВТОМОБИЛИ

„МОБИУС 2“ Е ПРВИОТ ТЕРЕНЕЦ НА АФРИКАНСКАТА АВТОИНДУСТРИЈА