МЕХАНИЧАР ОД САД СЕ ПРЕСЕЛИ НА ЈУЖНИОТ ПОЛ, РАБОТИ НА -60 СТЕПЕНИ ЗА 73.000 ДОЛАРИ ЗА ШЕСТ МЕСЕЦИ