Азербејџан

Таг
2Вести

ТЕПИХОТ Е УМЕТНОСТ ОД НАЈВИСОК РАНГ ВО АЗЕРБЕЈЏАН

БАКУ – ГРАД КОЈ ИМАШЕ АМБИЦИЈА ДА СТАНЕ СВЕТСКИ ЦЕНТАР НА МОДЕРНАТА АРХИТЕКТУРА