Бајага и Инструктори

Таг
2Вести

ТРОЈЦА ПАТУВАВМЕ НА КЛУПА ВО МАЛО КОМБЕ НА ТУРНЕЈА НИЗ ЈУГОСЛАВИЈА, КАЖА БАЈАГА ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ