„Бајки од Македонија“

Таг
3Вести

БАЈКИ И БАСНИ ОД МАКЕДОНИЈА ПРЕВЕДЕНИ И НА ЈАПОНСКИ ЈАЗИК

316 АВТОРИ СО 442 БАЈКИ СЕ ПРИЈАВИЈА НА КОНКУРСОТ НА „БРАВО СИНЕ!“, НАЈДОБРИТЕ 4 ЌЕ СЕ ИЗБЕРАТ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА

СЕКОЈА НЕДЕЛА ПО ЕДНА БАЈКА ОД МАКЕДОНИЈА НА „БРАВО СИНЕ“, ДВИЖЕЊЕТО ВО СПОМЕН НА ИВО ЛАУРЕНЧИЌ