КОНЦЕРТ НА ТРИОТО „БАЛКАН АШК“ ВЕЧЕРВА ВО СКОПЈЕ, ЌЕ СВИРИ ТУРСКА МУЗИКА И ДЕЛА ОД СВЕТСКИ КОМПОЗИТОРИ