балон

Таг
2Вести

ИГРАЊЕ СО БАЛОН ДОБИ СВОЕ СВЕТСКО ПРВЕНСТВО, ПРВ ШАМПИОН Е ПЕРУАНЕЦ

БАЛОНОТ ДОНАЛД ТРАМП ВО ПЕЛЕНИ ЌЕ СТАНЕ ДЕЛ ОД КОЛЕКЦИЈАТА НА ЛОНДОНСКИОТ МУЗЕЈ