Бански

Таг
2Вести

СЛИКАТА НА БАНКСИ СО ШИМПАНЗА КАКО ПРАТЕНИЦИ СЕ ПРОДАДЕ ЗА РЕКОРДНИ 9,9 МИЛИОНИ ФУНТИ

БУНТОВНИКОТ БАНКСИ – РЕТКА ИЗЛОЖБА ЗА СЛАВНИОТ ГРАФИТИ УМЕТНИК ВО МИЛАНО