Бејб Рут

Таг
2Вести

БЕЈЗБОЛ ПАЛКА СЕ ПРОДАДЕ НА АУКЦИЈА ЗА МИЛИОН ДОЛАРИ

ДРЕС НА БЕЈЗБОЛ ЛЕГЕНДАТА БЕЈБ РУТ СТАНА НАЈСКАП СПОРТСКИ РЕКВИЗИТ НА СИТЕ ВРЕМИЊА