ВНИМАВАЈТЕ ДАЛИ ИМА КРЕВЕТ И ПРОЗОРЕЦ ВО СОБИТЕ ШТО ГИ БИРАТЕ, „ВАШИНГТОН ПОСТ“ ПРЕДУПРЕДИ НА ИЗМАМИ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ НА СМЕСТУВАЊЕ