ГОРДИ СМЕ ШТО ОСВЕН СО МАКЕДОНСКИТЕ ЅВЕЗДИ СМЕ ПРАВЕЛЕ ИНТЕРВЈУА И СО СВЕТСКИ, КАЖАА ОД ЕКИПАТА НА „БЕКСТЕЈЏ“ ЗА 16. РОДЕНДЕН