МУЗИЧКИТЕ ЅВЕЗДИ СОБРАА ОСУМ МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА БОРБАТА ПРОТИВ КОРОНАВИРУСОТ ПЕЕЈЌИ ОД ДОМА