Белорусија

Таг
2Вести

БЕЛОРУСИЈА ИСФРЛЕНА ОД ЕВРОВИЗИЈА ПОРАДИ ПОЛИТИЧКИ СТИХОВИ

ВО БЕЛОРУСИЈА СЕ ИГРА ФУДБАЛ КАКО НИШТО ДА НЕ СЕ СЛУЧУВА