Бентли

Таг
4Вести

ПРОДАЖБИТЕ НА „БЕНТЛИ“ И „ЛАМБОРГИНИ“ ЦУТАТ ВО ПАНДЕМИЈАТА ЗАШТО НА БОГАТИТЕ ИМ Е ДОСАДНО

„БЕНТЛИ“ НА ИДНИНАТА ЌЕ МОЖЕ ДА ГО ПРИЛАГОДИ ВОЗЕЊЕТО НА РАСПОЛОЖЕНИЕТО НА ВОЗАЧОТ

„БЕНТЛИ“ СЕ ПОФАЛИ ДЕКА ПОВТОРНО ИМА НАЈБРЗ ТЕРЕНЕЦ НА СВЕТОТ

„ФЕРАРИ“ ИМА ПРОФИТ ОД 69.000 ЕВРА ОД СЕКОЕ ПРОДАДЕНО ВОЗИЛО, НАЈМНОГУ ВО АВТОИНДУСТРИЈАТА