Берни Сандерс

Таг
2Вести

РАКАВИЦИТЕ НА БЕРНИ САНДЕРС СТАНАА ХИТ ПО ИНАУГУРАЦИЈАТА НА БАЈДЕН

ХИП ХОП ЛЕГЕНДИТЕ „ПАБЛИК ЕНЕМИ“ СЕ СКАРАА ОКОЛУ БЕРНИ САНДЕРС