Берт Рејнолдс

Таг
2Вести

БРУС ДЕРН МЕСТО БЕРТ РЕЈНОЛДС ВО НОВИОТ ФИЛМ НА ТАРАНТИНО

ТАА ИМА ТАЛЕНТ, А ТАЛЕНТОТ Е СЕКСИ – БЕРТ РЕЈНОЛДС И СЕЛИ ФИЛД, ЕДНА ОД НАЈГОЛЕМИТЕ ХОЛИВУДСКИ РОМАНСИ