САКАМЕ ДА ПРАВИМЕ ШТО САКАМЕ И КОГА САКАМЕ – ОСТРОВ ВО НОРВЕШКА ЌЕ СТАНЕ ПРВА БЕЗВРЕМЕНСКА ЗОНА НА СВЕТОТ