Библиотека „Гоце Делчев“

Таг
4Вести

ДРЖАВНИОТ АРХИВ Ѝ ПОДАРИ ДЕЛА НА ВЕЛЕШКАТА БИБЛИОТЕКА ЗА НОВОТО ИСТОРИСКО КАТЧЕ

ВО ВЕЛЕС СЕ ОДРЖА САЕМ НА ДЕТСКИ КНИГИ ИЗРАБОТЕНИ ОД САМИТЕ ДЕЦА

ВЕЛЕШКАТА БИБЛИОТЕКА ГИ НАГРАДИ ЧЛЕНОВИТЕ СО НАЈМНОГУ ПРОЧИТАНИ КНИГИ ВО 2021

БИБЛИОТЕКАТА ВО ШТИП СЛАВИ 40 ГОДИНИ, А ШТИПСКОТО БИБЛИОТЕКАРСТВО 1,5 ВЕК