Биенале на млади уметници

Таг
2Вести

БИЕНАЛЕТО НА МЛАДИ УМЕТНИЦИ ПРВПАТ НАГРАДИ ТРОЈЦА АВТОРИ ЗА НАЈУСПЕШНИ

СТРАСТ ЗА ЛУТАЊЕ – ТЕМА НА КОНКУРСОТ ЗА 13. БИЕНАЛЕ НА МЛАДИ УМЕТНИЦИ