Биг бенд

Таг
4Вести

МИ СЕ ВРАТИЈА НАЈУБАВИТЕ СПОМЕНИ, РЕЧЕ ЌЕРКАТА НА КОМПОЗИТОРОТ КИРЕ КОСТОВ, АНА, ПО КОНЦЕРТОТ КОЈ СЕ ОДРЖА ВО НЕГОВА ЧЕСТ

КИРЕ КОСТОВ МИ РЕЧЕ „СЕДНИ ТУКА ДЕТЕ, ОТСЕГА ЌЕ УЧИШ ОД МЕНЕ“, ВЕЛИ МУЗИЧАРОТ ЉУПЧО МИРКОВСКИ ПРЕД КОНЦЕРТОТ ПОСВЕТЕН НА КОСТОВ ВО СКОПЈЕ

ДАРКО РУНДЕК ВО ЏЕЗ ВЕРЗИЈА БЕШЕ ТРИУМФ НА СИТЕ ИЗВЕДУВАЧИ

ЗДРУЖЕНИЕТО НА ЏЕЗ МУЗИЧАРИ СО КОНЦЕРТОТ „ЏЕЗ И РОЛ“ ГО СЛАВИ СВЕТСКИОТ ДЕН НА МУЗИКАТА