Бијело дугме

Таг
5Вести

НЕ ПРИПАЃАМ НА НИВНИТЕ 50 ГОДИНИ, РЕЧЕ ЖЕЉКО БЕБЕК ЗА СЛАВЕНИЧКАТА ТУРНЕЈА НА „БИЈЕЛО ДУГМЕ“ НА КОЈА ОДБИ ДА НАСТАПУВА

ИМАВ СРЕЌА ШТО ОСТАНАВ КАКО ЕМИГРАНТ ВО ПАРИЗ, ИАКО СУМ ЛОКАЛЕН КОМПОЗИТОР, ВЕЛИ ГОРАН БРЕГОВИЌ ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

ПОЧИНА СЕЛМА БОРИЌ, ИНСПИРАЦИЈА ЗА ЛЕГЕНДАРНАТА ПЕСНА НА „БИЈЕЛО ДУГМЕ“

ФАНОВИ ЌЕ ДОБИЈАТ ОТШТЕТА ЗА ЛОШОТО ОЗВУЧУВАЊЕ НА КОНЦЕРТОТ НА „БИЈЕЛО ДУГМЕ“ ВО БЕЛГРАД