Бил и Тед

Таг
3Вести

КИЈАНУ РИВС ПО 29 ГОДИНИ ОДИ НА НОВО ПАТУВАЊЕ НИЗ ВРЕМЕТО ВО ПРВИОТ ТРЕЈЛЕР ЗА „БИЛ И ТЕД 3“

КИЈАНУ РИВС И АЛЕКС ВИНТЕР ЈА НАЈАВИЈА СВОЈАТА ТРЕТА АВАНТУРА КАКО БИЛ И ТЕД

КИЈАНУ РИВС И АЛЕКС ВИНТЕР ОДАТ НА НОВА АВАНТУРА НИЗ ВРЕМЕТО КАКО БИЛ И ТЕД