МУЗИЧАРИ ОД СРБИЈА, ХРВАТСКА И АЛБАНИЈА ЌЕ НАСТАПАТ НА 4. ИЗДАНИЕ НА СКОПСКИОТ ГРАДСКИ ФЕСТИВАЛ